O nama.

Internetska trgovina StripoviColumbo svoj rad temelji na distribuciji i prodaji stripova diljem Republike Hrvatske i izvan nje.
Velika ljubav prema devetoj umjetnosti prati nas iz samih početaka, od najranijeg djetinjstva, te se kroz život razvila u pravu profesiju, čiji se rad prvotno razvijao na štandu u Splitu na vrhu Marmontove ulice.

Temeljem sve veće potražnje naslova koji su stizali poštom, sms-ovima i telefonskim upitima iz cijele regije, započeli smo i sa internet poslovanjem.

Danas u svojoj ponudi nudimo recentne strip albume, strip revije, kultna strip izdanja, koje smo u mogućnosti nabavljati za naše vjerne kupce. U svojoj ponudi osim najnovijih izdanja (ne samo hrvatskih izdavača, već i regionalnih) nudimo i veliku ponudu starih stripova iz ex- Yugoslavije, a ta se ponuda stalno nadopunjuje. S našim kupcima stupamo u direktan kontakt i udovoljavamo njihovim željama, te primamo popis izdanja koje kupce zanimaju, te iste za njih pokušavamo i nabaviti. Uz veliku ponudu stripova, strip albuma, revija, mjesečnika, dvomjesečnika, stranih strip izdanja, popularnih kiosk serijala nudimo i još jednu ekskluzivu, prodaju originalnih autorskih crteža.

STRIPORT–Obrt za trgovinu preko interneta, Mosećka 54, 21000 Split, OIB: 88599 612507, koji je ujedno i vlasnik ovih mrežnih stranica.uz internet prodaju, i danas zadržava svoj štand na vrhu Marmontove ulice u Splitu gdje se i izravno možete obratiti za bilo kakve informacije.